Screen nieuwe bewoners. Validata

Screenen
Wonen

Screen nieuwe bewoners

Bescherm uw organisatie tegen fraude, wanbetaling, zelfs illegale praktijken en voldoe aan uw zorgplicht als verhurende of verkopende partij.
Validata screent huurders en kopers voor makelaars, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en institutionele beleggers met hun vastgoedpartners. Via een online account bij Validata kunt u 24/7 een nieuwe screening opstarten. U heeft in een beveiligde omgeving inzicht in de voortgang. De screening wordt afgerond met een helder rapport. U voldoet aan relevante wet- en regelgeving, waaronder privacy en security.


Screenen
1-100 per jaar

Begin direct. Kies op basis van de risicofactoren die bij de functie en organisatie passen het juiste screeningsprofiel, zodat u voldoet aan de wet- en regelgeving.

Screenen
101-1000 per jaar

Zeker weten of de gegevens van sollicitant, vrijwilliger of klant correct zijn? Wij verifiëren persoonsgegevens wereldwijd via een beveiligd online proces.


Screenen
1000+ per jaar

Software en screeningsoplossingen van Validata kunnen moeiteloos worden ingepast binnen recruitment en kredietmanagement. U maakt een kwaliteitsslag en bespaart kosten.

“Het systeem werkt snel, prettig en het is AVG-proof. Het doet wat het moet doen. Wij ontvangen er eigenlijk nooit klachten over.”

Peter van Grevengoed

NVM

De zorgplicht bij verhuur

Stel: u heeft net een woning verhuurd, wellicht via een makelaar. Na een dik half jaar krijgt u bericht van de politie; zij hebben inval gedaan in de woning en een hennepplantage opgerold. De huurder is met de noorderzon vertrokken. U had van tevoren, heel verstandig, nog wel wat gegevens opgevraagd waaronder een ID bewijs. Deze blijkt echter vervalst, dus de huurder kan überhaupt niet meer gevonden worden. De schade aan de woning bedraagt minstens € 30.000.

Download whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over deze sector?

Klanten die u voorgingen