Screenen Transport & Logistiek | Validata

Screenen
Transport & Logistiek

Nationale en internationale dataverificatie

Ontdek fraudeurs en voorkom bedrijfsrisico’s door sollicitanten te laten screenen. Het werkt heel simpel. U voert online data in en Validata verifieert of het identiteitsdocument, het rijbewijs en certificaten juist zijn, of de (internationale) werkervaring klopt, of de kandidaat bevoegd is voor chemisch transport en andere belangrijke screeningsonderdelen. Via een online account bij Validata kunt u 24/7 een nieuwe screening opstarten. U heeft in een beveiligde omgeving inzicht in de voortgang. De screening wordt afgerond met een helder rapport. U voldoet hiermee aan relevante wet- en regelgeving.


Screenen
1-100 per jaar

Begin direct. Kies op basis van de risicofactoren die bij de functie en organisatie passen het juiste screeningsprofiel, zodat u voldoet aan de wet- en regelgeving.

Screenen
101-1000 per jaar

Zeker weten of de gegevens van sollicitant, vrijwilliger of klant correct zijn? Wij verifiëren persoonsgegevens wereldwijd via een beveiligd online proces.


Screenen
1000+ per jaar

Software en screeningsoplossingen van Validata kunnen moeiteloos worden ingepast binnen recruitment en kredietmanagement. U maakt een kwaliteitsslag en bespaart kosten.

Screenen

De basis van employment screening
Het screenen van bepaalde groepen en het checken van bepaalde gegevens is inmiddels een veelbesproken en beschreven thema, maar wat houdt het nu precies in, en waarom doen we dit ook alweer?

Download whitepaper

Meer weten over deze sector?

Klanten die u voorgingen