Software en telecom - Validata - Specialist in het wereldwijd verifiëren van data

Screenen
Software & Telecom

Pre- en in-employment screening van professionals

Bedrijven die actief zijn in IT en telecom moeten kunnen vertrouwen op de integriteit van hun medewerkers. Pre-employment screening is daarbij cruciaal. Validata biedt u de juiste oplossing om dit proces snel, veilig en efficiënt op te zetten. Via een online account bij Validata kunt u 24/7 een nieuwe screening opstarten. U heeft in een beveiligde omgeving inzicht in de voortgang. De screening wordt afgerond met een helder rapport. U voldoet hiermee aan relevante wet- en regelgeving.


Screenen
1-100 per jaar

Begin direct. Kies op basis van de risicofactoren die bij de functie en organisatie passen het juiste screeningsprofiel, zodat u voldoet aan de wet- en regelgeving.

Screenen
101-1000 per jaar

Zeker weten of de gegevens van sollicitant, vrijwilliger of klant correct zijn? Wij verifiëren persoonsgegevens wereldwijd via een beveiligd online proces.


Screenen
1000+ per jaar

Software en screeningsoplossingen van Validata kunnen moeiteloos worden ingepast binnen recruitment en kredietmanagement. U maakt een kwaliteitsslag en bespaart kosten.

“Onze medewerkers worden op professionele wijze gescreend. De software is zeer gebruiksvriendelijk, voor zowel ons als onze kandidaat. Validata is betrouwbaar en doet wat er is afgesproken. Ik zou hen zeker aanbevelen!.”

Angelien Frehé

Ordina

Screenen

De basis van employment screening
Het screenen van bepaalde groepen en het checken van bepaalde gegevens is inmiddels een veelbesproken en beschreven thema, maar wat houdt het nu precies in, en waarom doen we dit ook alweer?

Download whitepaper

Meer weten over deze sector?

Klanten die u voorgingen