Screenen zakelijke dienstverlening

Screenen
Zakelijke dienstverlening

Selecteer de beste kandidaten voor een functie

Dienstverlenende bedrijven moeten kunnen vertrouwen op de integriteit van hun medewerkers. Richt uw (pre-)employment-beleid daarop in, met online screenings door Validata. Via een online account bij Validata kunt u 24/7 een nieuwe screening opstarten. U heeft in een beveiligde omgeving inzicht in de voortgang. De screening wordt afgerond met een helder rapport. U voldoet aan relevante wet- en regelgeving, waaronder privacy en security.


Screenen
1-100 per jaar

Begin direct. Kies op basis van de risicofactoren die bij de functie en organisatie passen het juiste screeningsprofiel, zodat u voldoet aan de wet- en regelgeving.

Screenen
101-1000 per jaar

Zeker weten of de gegevens van sollicitant, vrijwilliger of klant correct zijn? Wij verifiëren persoonsgegevens wereldwijd via een beveiligd online proces.


Screenen
1000+ per jaar

Software en screeningsoplossingen van Validata kunnen moeiteloos worden ingepast binnen recruitment en kredietmanagement. U maakt een kwaliteitsslag en bespaart kosten.

“Validata is een snelle manier om potentiële medewerkers te screenen, waarmee het laatste deel van het wervingsproces uit handen wordt genomen. Vragen over ingediende screenings worden altijd direct en adequaat beantwoord. Wij kunnen Validata zeker aanbevelen!.”

Ilse Klaver

GGN

Het screenen van personeel: waar begin je?

5 tips voor een optimaal screeningsproces

Integriteit speelt een belangrijke rol bij het aannemen van nieuw personeel. Als dat vanaf het begin goed geborgd is leidt dat tot minder fraude. Vaak wordt er te laat overgegaan tot het structureel screenen van personeel omdat er iets fout is gegaan, of omdat het opeens moet, zoals in de financiële sector op basis van de Wet op het financieel toezicht (Wft).

In deze white paper geeft de auteur Harm Voogt een vijftal tips voor een optimaal screeningsproces.

Download deze whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over deze sector?

Klanten die u voorgingen