Menu

Snelle resultaten met nieuwe features

Ontwikkeling Valluga

Een groot project zoals de ontwikkeling van Valluga vraagt om een efficiënte werkwijze. Welke methode biedt het beste resultaat in alle ontwikkelingsfases? Validata kwam erachter dat de beste resultaten niet zijn gebonden aan één methode maar aan meerdere. Inventariseer daarom in elke fase welke werkwijze daarbij aansluit. Door Agile methodes als Kanban, Scrum of een combinatie van beiden krijgt Valluga steeds meer vorm.

Lees meer
Ontwikkeling Valluga

Nieuwe features

Ons huidige systeem krijgt al veel positieve feedback wat betreft candidate experience. Met de nieuwe applicatie Valluga doen we daar nog een schepje bovenop. Als klant van Validata wil je dat jouw kandidaten hun screeningsproces makkelijk en snel doorlopen. Door slimme aanpassingen en innovatieve ontwikkelingen heb jij straks nog sneller de screeningsresultaten in handen. In deze blog zetten we alle nieuwe features van Valluga voor je op een rijtje.

Lees meer
Valluga features

De laatste fase in de ontwikkeling van Valluga

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe applicatie. ‘We zijn nu in de afrondende fase van Valluga 1.0,’ vertelt Bart Bijkerk (CTO/COO en Product Owner Valluga). ‘Deze betaversie zal in september eerst uitgebreid intern worden getest. Daarna nemen verschillende geselecteerde klanten Valluga 1.0 in gebruik. Hun feedback helpt ons om de applicatie verder te finetunen. We verwachten ons nieuwe systeem eind oktober voor alle klanten beschikbaar te maken.’

Lees meer
API's & Integraties Validata

What’s in the name?

De Valluga is een 2809 meter hoge bergtop in Oostenrijk. Maar voor ons betekent Valluga zoveel meer: het is namelijk de naam van onze nieuwe applicatie. Uiteraard niet zomaar gekozen.

Valluga symboliseert de weg naar de top. Vanaf daar kun je alles overzien: je hebt geweldige vergezichten waardoor nieuwe visies en ideeën tot je komen. Valluga brengt onze klanten innovatie, digitalisering en zorgt ervoor dat Validata klaar is voor de toekomst.

Valluga Validata