Senior marketeer

Senior Marketeer

Wie zoeken wij?

Een professionele, daadkrachtige en energieke senior marketeer die marketing voor Validata op de kaart kan zetten. Zowel extern dankzij jouw kennis van inbound marketing (SEO/SEA, content marketing, social, CRO/UX,re marketing), lead generation en lead nurtering, maar ook intern door middel van een proactieve houding en samenwerking met andere afdelingen.
In 2018 zijn drie afzonderlijke labels vervangen door één naam: Validata. Deze rebranding betekent dat de naam Validata nog helemaal geladen dient te worden en er nog veel te winnen valt op gebied van naamsbekendheid. Naast de branding van Validata als bedrijf en gerichte leadgeneration voor sales zul je ook input leveren aan alle events waar Validata aan deel neemt of deel zou moeten nemen. Kortom een veelzijdige functie waarbij je ideeën en creativiteit verder kunt ontplooien. Als marketeer werk je in het team Sales & Marketing en zul je nauw samenwerken met het Management Team.

Wat neem jij mee?

• minimaal HBO / WO werk- en denkniveau, aangevuld met afgeronde vakgerichte opleidingen
• 3 – 5 jaar ervaring in een vergelijkbare marketing functie in B2B omgeving
• communicatief sterk en uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, zowel mondeling als in het schrijven van teksten;
• klantgerichte instelling met gevoel voor commercieel belang;
• teamspeler, in staat om met verschillende afdelingen samen te werken;
• stressbestendig, actiegericht met helder oog voor afgesproken doelstellingen en gericht op het behalen van resultaat;
• pragmatisch en oplossingsgericht;
• van nature nieuwsgierig en goed ontwikkeld analytisch vermogen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een innovatief softwarebedrijf met een klantgerichte dienstverlening. Wij helpen dagelijks grote klanten, zoals ABN Amro, Holland Casino, bol.com en het AMC, maar ook veel kleine klanten zoals sportverenigingen en de NVM-makelaars met het ‘screenen’ van mensen die daar gaan werken of die een nieuwe woning willen betrekken. De dynamische markt waarin wij opereren is nog volop in ontwikkeling en biedt ontzettend veel mogelijkheden. Als marktleider blijven wij vooruitkijken en spelen we continu in op de kansen die zich voordoen, waardoor onze medewerkers zich ook kunnen blijven ontwikkelen.

Wat wij je bieden

Werken in een jonge organisatie bestaande uit ca 25 medewerkers, vanuit Amsterdam, dichtbij het Vondelpark. We hebben een open, directe cultuur, korte lijnen, zijn professioneel en resultaatgericht, maar ook informeel en ‘casual’. Naast een “actief” vitaliteitsbeleid sluiten we de week af met gezamenlijke borrel.
Je hebt een belangrijke, tastbare rol in de professionalisering van marketing als geheel. Je werkt nauw samen met de afdeling Sales, bestaande uit 5 medewerkers, en met de Directie. Je krijgt de ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, en hoe slimmer jij je rol invult, hoe groter de zelfstandigheid die je zult ervaren.

Daarnaast bieden wij:

  • marktconform salaris, mobiele telefoon & laptop
pensioenregeling, 
mobiliteitsprogramma
  • vitaliteitsprogramma incl. abonnement sportschool
, elke dag een gezonde lunch die voor je klaar staat
veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden, 
toplocatie bij het Vondelpark

Heb jij interesse?

Stuur je CV en motivatie naar recruitment@validatagroup.com.
Heb je vragen, aarzel niet en stel ze aan Roderik, 06-24229569.

Onderdeel van onze sollicitatieprocedure is een Pre Employment Screening en een meeloop dag bij Validata Group.

Vorige post

Volgende post