Screenen Zorg - Validata - Specialist in het wereldwijd verifiëren van data

Screenen
Zorg

Volg de vergewisplicht met online screenings

Het verplichte screenen van zorgverleners legt veel druk op HR. Door het screeningsproces uit te besteden bespaart u kostbare tijd. Via een online account bij Validata kunt u 24/7 een nieuwe screening opstarten. U heeft in een beveiligde omgeving inzicht in de voortgang. De screening wordt afgerond met een helder rapport. U voldoet hiermee aan de wettelijke regels zoals de vergewisplicht (Wkkgz) en de accreditatie-eisen van JCI.


Screenen
1-100 per jaar

Begin direct. Kies op basis van de risicofactoren die bij de functie en organisatie passen het juiste screeningsprofiel, zodat u voldoet aan de wet- en regelgeving.

Screenen
101-1000 per jaar

Zeker weten of de gegevens van sollicitant, vrijwilliger of klant correct zijn? Wij verifiëren persoonsgegevens wereldwijd via een beveiligd online proces.


Screenen
1000+ per jaar

Software en screeningsoplossingen van Validata kunnen moeiteloos worden ingepast binnen recruitment en kredietmanagement. U maakt een kwaliteitsslag en bespaart kosten.

“Veel werk wordt uit handen genomen door het geautomatiseerde proces van Validata. Met name het verifiëren van werkervaring, de aanvraag van de VOG en de verificatie van de diploma’s bij DUO scheelt via Validata veel werk. Daarnaast word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van iedere screening, zowel in het systeem zelf als per mail. Kortom, Validata is een heel handige tool.”

Giovanna van Hasselt

Oogziekenhuis Zonnestraal

Screenen in de zorg

Regels en praktijk
In de zorg neemt door wetgeving en accreditatie de vraag naar screening snel toe. Deze white paper is een eerste handleiding op het gebied van zowel wetgeving als een aantal lessen in de praktijk.

Download whitepaper

Meer weten over deze sector?

Klanten die u voorgingen