Overig - Validata - Specialist in het wereldwijd verifiëren van data

Screenen
Overig

Online screenings voor bedrijven en instanties

U wilt zeker zijn met wie u in zee gaat. Kloppen de werkervaring en diploma’s? Zijn er schulden en wordt de VOG afgegeven? Het checken van dergelijke gegevens kost tijd. Veel organisaties kiezen daarom voor onze software. Via een op uw wensen afgestemd proces worden persoonsgebonden data geverifieerd. U kunt 24/7 een nieuwe screening opstarten. U heeft in een beveiligde omgeving inzicht in de voortgang. De screening wordt afgerond met een helder rapport. Betrouwbaar, snel en in lijn met relevante wet- en regelgeving, waaronder privacy en security.


Screenen
1-100 per jaar

Begin direct. Kies op basis van de risicofactoren die bij de functie en organisatie passen het juiste screeningsprofiel, zodat u voldoet aan de wet- en regelgeving.

Screenen
101-1000 per jaar

Zeker weten of de gegevens van sollicitant, vrijwilliger of klant correct zijn? Wij verifiëren persoonsgegevens wereldwijd via een beveiligd online proces.


Screenen
1000+ per jaar

Software en screeningsoplossingen van Validata kunnen moeiteloos worden ingepast binnen recruitment en kredietmanagement. U maakt een kwaliteitsslag en bespaart kosten.

“Validata objectiveert het screenen en ontzorgt de vragende partij. Ik zou Validata aanbevelen vanwege het feit dat ze flexibel zijn en maatwerk kunnen leveren.”

Directeur Security en Responsible Gaming

Holland Casino

Screenen

De basis van employment screening
Het screenen van bepaalde groepen en het checken van bepaalde gegevens is inmiddels een veelbesproken en beschreven thema, maar wat houdt het nu precies in, en waarom doen we dit ook alweer?

Download whitepaper

Meer weten over deze sector?

Klanten die u voorgingen