Screenen Overheid en educatie - Validata - Specialist in het wereldwijd verifiëren van data

Screenen
Overheid & Educatie

In de (semi-)overheid en het onderwijs is een scherpe selectie van personeel en vrijwilligers cruciaal. Screening beperkt de risico’s en is van belang voor integriteitsgevoelige functies. Validata biedt u de juiste oplossing om dit proces snel, veilig en efficiënt op te zetten. Via een online account bij Validata kunt u 24/7 een nieuwe screening opstarten. U heeft in een beveiligde omgeving inzicht in de voortgang. De screening wordt afgerond met een helder rapport. Verificatie via digitale koppelingen met o.a. het nationale diplomaregister is standaard ingebouwd en het digitale proces voldoet aan relevante wet- en regelgeving, waaronder privacy en security.


Screenen
1-100 per jaar

Begin direct. Kies op basis van de risicofactoren die bij de functie en organisatie passen het juiste screeningsprofiel, zodat u voldoet aan de wet- en regelgeving.

Screenen
101-1000 per jaar

Zeker weten of de gegevens van sollicitant, vrijwilliger of klant correct zijn? Wij verifiëren persoonsgegevens wereldwijd via een beveiligd online proces.


Screenen
1000+ per jaar

Software en screeningsoplossingen van Validata kunnen moeiteloos worden ingepast binnen recruitment en kredietmanagement. U maakt een kwaliteitsslag en bespaart kosten.

Screenen

De basis van employment screening
Het screenen van bepaalde groepen en het checken van bepaalde gegevens is inmiddels een veelbesproken en beschreven thema, maar wat houdt het nu precies in, en waarom doen we dit ook alweer?

Download whitepaper

Meer weten over deze sector?

Klanten die u voorgingen