Recruitment Tech Event - Validata - Specialist in het wereldwijd verifiëren van data

Recruitment Tech Event

Op 21 november 2019 zijn wij wederom aanwezig bij het Recruitment Tech event: Hét toonaangevende event over de recruitment-technologie van morgen, met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s. 

Loop gerust bij ons langs op stand 3! 

Meer weten?

Over Validata

Breakoutsessie: Optimale candidate experience? Laat ook de screening voor je werken.

Een goede candidate experience staat bovenaan de agenda van recruitment en HR als het gaat om onboarding van een nieuwe medewerker. Dat heeft een positief effect op het behoud en tevredenheid van de medewerker. Tegelijkertijd neemt ook de behoefte aan digitalisering van het gehele werving-, selectie- en onboardingproces toe. Een groeiend onderdeel van indienstreding is het screenen van kandidaten. Hoe zorg je dat de candidate experience en digitalisering op gebied van screening hand in hand gaan? En hoe sluit dit complexe proces aan bij andere onderdelen van de onboarding?

Harm Voogt, CEO van Validata

Als grondlegger en CEO van de Validata Group, is Harm het boegbeeld van het bedrijf. Met zijn jarenlange ervaring in de sector voor arbeidsbemiddeling, weet hij als geen ander waar de behoeften binnen deze branche liggen. Dit is tevens de drijfveer geweest om Validata, voorheen Validata Group met het label CV-OK, op te bouwen tot de marktleider in dit specialisme. Hij gelooft in een continue ontwikkeling, waarbij innovatie, software en privacy de boventoon voeren. Hiermee heeft de Validata de ambitie een bijdrage te leveren aan een transparantere en veiligere werkomgeving. 

Vrijblijvende demo? Loop langs bij stand 3!

 Validata is marktleider in Nederland op het gebied van screenings. Wij creëren snelle, simpele en veilige software-oplossingen om besluitvormingsprocessen te versnellen, waarbij integriteit en transparantie centraal staan. In onze demo tonen wij het gemak van ons digitale screeningsproces, zowel vanuit de gebruiker als vanuit de kandidaat.”

Vorige post

Volgende post