Marketeer bij Validata

Marketing Communicatie Specialist

Een dag uit het leven van de Marketing Communicatie Specialist

Na een korte fietsrit door de stad, pak jij een kop koffie en bekijk je de content planning voor de komende twee weken. Je bedenkt nieuwe passende onderwerpen en schakelt de externe copywriter in om de juiste content voor de komende periode af te ronden. Je bespreekt met het Sales Team welke klanten als referent kunnen optreden en bewaakt dit proces.

Daarna heb je een call met ons online marketing bureau. Samen bespreken jullie de huidige campagnes en bepalen jullie waar bijgestuurd moet worden. Je zorgt dat de juiste zoekwoorden meegenomen worden in onze campagnes. Je loopt de lijst met prospects door die in onze marketing automation funnel terecht zijn gekomen en bepaalt samen met de Sales Manager welke prospects ‘Sales Qualified’ zijn en overgedragen kunnen worden naar het Sales Team.

Na een gezellige lunch met je collega’s en korte wandeling door het Vondelpark ben je weer helemaal fris om nog even een paar uur te knallen. Er staat immers een tof evenement voor de deur. Je bepaalt het concept, passend bij de doelgroep en zorgt ervoor dat alle benodigde activiteiten uitgevoerd worden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Validata; een innovatief softwarebedrijf met een klantgerichte dienstverlening. Iedere dag ondersteunen wij klanten – van ABN AMRO tot aan bol.com – met het ‘screenen’ van mensen die daar gaan werken. De dynamische markt waarin wij opereren is nog volop in ontwikkeling en biedt ontzettend veel kansen, zowel in Nederland als daarbuiten.

Validata & Marketing

Vanaf de oprichting in 2009 heeft Validata de markt gemaakt met een ‘direct sales’ aanpak. Deze succesvolle aanpak heeft ons marktleider gemaakt. Om de groei te kunnen versnellen speelt marketing een cruciale rol. In 2019 is voor het eerst een (senior) marketeer aangenomen om marketing te professionaliseren en het team op te bouwen. We zijn een ambitieus pad ingeslagen; waar we eindigen hangt voor een groot deel af van de bijdrage van marketing en dus van jou! In jouw rol krijg veel vrijheid en pak jij, je verantwoordelijkheid. Jouw rol en werkzaamheden brengen met zich mee dat je nauw bij de ‘business’ van Validata betrokken bent en invloed hebt op alle doelgroepen, zowel intern als extern.

Wat neem jij mee?

 • een afgeronde hbo opleiding Marketing 
 • 1 tot 2 jaar ervaring op het gebied van marketing in een projectmatige omgeving 
 • aantoonbare ervaring met SEO en SEA 
 • stevige persoonlijkheid met goede inhoudelijke communicatie- en adviesvaardigheden op alle niveaus 
 • je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op digitaal vlak en weet deze te vertalen naar nieuwe mogelijkheden voor onze business
 • je bent commercieel ingesteld en KPI’s werken motiverend voor je
 • je presteert goed onder druk en bent gewend aan strakke deadlines 

Wat bieden wij jou?

Werkplezier! De werkomgeving, collega’s, toffe personeelsactiviteiten en vrijmibo’s zijn de basis voor het werkplezier binnen Validata. Onze jonge organisatie bestaat uit circa 30 medewerkers op een toplocatie in Amsterdam-Zuid, vlakbij het Vondelpark. We hebben een open, directe cultuur, korte lijnen, zijn professioneel en resultaatgericht, maar ook informeel en casual.

Daarnaast bieden wij jou:

 • een concurrerend salaris, laptop & pensioenregeling 
 • vitaliteitsbeleid (o.a. sportschoolabonnement en Swap-fiets) 
 • flexibiliteit en vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • ruimte en mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen 

Heb jij interesse?

Stuur je CV en motivatie naar suzanneveerhuis@validatagroup.com.
Heb je vragen, aarzel niet en stel ze aan Nelleke Pomper (Senior Marketeer)  06- 537 06 556 of nellekepomper@validatagroup.com 

 Onderdeel van onze sollicitatieprocedure is een preemployment screening en een meeloop dag bij Validata. 

Vorige post