Marketeer bij Validata

Marketeer

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Marketing Medewerker. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het managen van de website en bedenk je nieuwe (paid) online campagnes. Je monitort, analyseert en optimaliseert traffic naar de website wat resulteert in conversie. Aan de voorkant zorg je voor contentcreatie in samenwerking met een externe copywriter. Je schakelt voor het uitrollen van de online campagnes met een online marketing bureau. Verder adviseer je het commerciële team en draagt actief nieuwe ideeën aan om meer traffic & leads te genereren.  

 In jouw rol als junior marketeer denk je mee over unieke acties met als doel om ons merk nog beter op de kaart te zetten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het verder uitrollen van marketing automationDaarnaast beheer jij de content agenda en social media kanalen. Je geeft (on)gevraagd adviezen aan jouw manager voor campagnegroei, -verbeteringen en innovatiesJe houdt externe partijen die je aanstuurt scherp en blijft ze constant uitdagenEr is veel vrijheid om nieuwe kanalen aan te sluiten en te ontdekken. In jouw functie rapporteer je direct aan de senior marketeer. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Validata; een innovatief softwarebedrijf met een klantgerichte dienstverlening. Iedere dag ondersteunen wij klanten – van ABN AMRO tot aan bol.com – met het ‘screenen’ van mensen die daar gaan werken. De dynamische markt waarin wij opereren is nog volop in ontwikkeling en biedt ontzettend veel kansen, zowel in Nederland als daarbuiten. Als marktleider blijven wij vooruitkijken en willen wij de komende jaren deze kansen volop benutten. 

Wat neem jij mee?

 • een afgeronde hbo opleiding Marketing 
 • 1 tot 2 jaar ervaring op het gebied van marketing in een projectmatige omgeving 
 • aantoonbare ervaring met SEO en SEA 
 • stevige persoonlijkheid met goede inhoudelijke communicatie- en adviesvaardigheden op alle niveaus 
 • je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op digitaal vlak en weet deze te vertalen naar nieuwe mogelijkheden voor onze business
 • je bent commercieel ingesteld en KPI’s werken motiverend voor je
 • je presteert goed onder druk en bent gewend aan strakke deadlines 

Wat bieden wij jou?

Werken bij een jonge organisatie bestaande uit circa 30 medewerkers op een toplocatie in Amsterdam-Zuid, vlakbij het Vondelpark. We hebben een open, directe cultuurkorte lijnenzijn professioneel en resultaatgericht, maar ook informeel en casual.  

Daarnaast bieden wij jou:

 • een concurrerend salaris, laptop & pensioenregeling 
 • goede werksfeer, wekelijkse vrijmibo’s en leuke teamactiviteiten  
 • vitaliteitsbeleid (o.a. sportschoolabonnement) 
 • flexibiliteit en vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • ruimte en mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen 

Heb jij interesse?

Stuur je CV en motivatie naar suzanneveerhuis@validatagroup.com.
Heb je vragen, aarzel niet en stel ze aan Nelleke Pomper (Senior Marketeer)  06- 537 06 556 of nellekepomper@validatagroup.com 

 Onderdeel van onze sollicitatieprocedure is een preemployment screening en een meeloop dag bij Validata. 

Vorige post