Menu

Legal Counsel

Validata zoekt een Legal Counsel die gespecialiseerd is in het contractenrecht en het aanspreekpunt voor algemene juridische vragen zal zijn.

Gezocht: Legal Counsel

Wie zoeken wij?

Een energieke, daadkrachtige Legal Counsel voor 24 uur per week die gespecialiseerd is in het contractenrecht en die het aanspreekpunt is voor algemene juridische vragen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van diverse contracten. Hierbij kun je denken aan klant-, leverancier- en partnercontracten, maar ook NDA’s en algemene voorwaarden. Ook speel je in op veranderingen in wet- en regelgeving.

Daarnaast adviseer en ondersteun je alle afdelingen en directie op algemeen juridische zaken (denk aan: aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, fiscale zaken en auteursrecht). Ook het beheren van onze verzekeringen en beeldmerkregistraties behoren tot jouw takenpakket.

Afdeling Legal & Privacy

De afdeling Legal & Privacy bestaat op dit moment uit één Senior Legal Counsel / DPO die verantwoordelijk is voor zowel de algemeen juridische zaken als de privacy vraagstukken en die de organisatie ondersteunt bij de ISO certificeringen. Als gevolg van de groei van Validata is behoefte aan versterking van het juridische team. Je
rapporteert hiërarchisch aan de huidige Senior Legal Counsel/ DPO waarmee je nauw zal gaan samenwerken. Functioneel werk je samen met alle afdelingen en directie. Je werkzaamheden verricht je zelfstandig, maar als teamspeler denk je ook mee over onze business en het optimaliseren van de organisatie.

Wat neem jij mee?

• Afgeronde opleiding WO Rechten
• Minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie
• Communicatief sterk, sociaal vaardig en enthousiast,
• Pro-actief en gericht op samenwerking
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling
als schriftelijk
• Nauwkeurig en resultaatgericht

Wie zijn wij?

Wij zijn Validata; een innovatief softwarebedrijf met een klantgerichte dienstverlening. Iedere dag ondersteunen wij klanten – van ABN AMRO tot aan bol.com – met het ‘screenen’ van mensen die daar gaan werken. De dynamische markt waarin wij opereren is nog volop in ontwikkeling en biedt ontzettend veel kansen, zowel in
Nederland als daarbuiten. Als marktleider blijven wij vooruitkijken en willen wij de komende jaren deze kansen volop benutten.

Wat bieden wij jou?

Werken bij een jonge organisatie bestaande uit circa 30 medewerkers op een toplocatie in Amsterdam-Zuid, vlakbij het Vondelpark. We hebben een open, directe cultuur, korte lijnen, zijn professioneel en resultaatgericht, maar ook informeel en casual.

Daarnaast bieden wij:

• Een concurrerend salaris, laptop & pensioenregeling
• Goede werksfeer, wekelijkse vrijmibo’s en leuke teamactiviteiten
• Vitaliteitsbeleid (o.a. sportschoolabonnement)
• Flexibiliteit en vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
• Ruimte en mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen

Heb jij interesse?

Stuur je CV en motivatie naar suzanneveerhuis@validatagroup.com
Heb je vragen, aarzel niet en stel ze aan Harm Voogt (CEO Validata) 06- 144 699 33 of
harmvoogt@validatagroup.com
Onderdeel van onze sollicitatieprocedure is een pre-employment screening en een
meeloopdag bij Validata.