Chat with us, powered by LiveChat

Eerste halfjaar 2016: de hoogtepunten

Het eerste half jaar zit erop en wij stappen met nieuwe inzichten de zomer in. Voor de 2e helft staan spannende ontwikkelingen gepland. Voor wij daarover verder uitweiden blikken wij eerst terug op een succesvol eerste halfjaar van 2016. Wat waren de hoogtepunten volgens de directie?

Nieuwe positionering
Afgelopen januari hebben wij onze naam veranderd naar Validata Group met de labels: CV-OK, HUURDER-OK en VRIJWLLIGER-OK. Deze naamswijziging is goed ontvangen in de markt en heeft ons beter gepositioneerd als marktleider en kenniscentrum op het gebied van geautomatiseerd valideren van informatie. Dit zien we onder andere terug in meer aanvragen, zowel voor commerciële  als kennis doeleinden. Kortom, voor onze nationale en internationale ambitie werkt deze positionering versterkend.

Meer klanten, meer omzet
Bart Bijkerk – Chief Commercial Officer – ziet een stijgende groei in het eerste halfjaar van 2016. De Validata Group heeft haar 500ste klant verwelkomd en er zijn zo’n 12.500 screenings uitgevoerd. Ten opzichte van dezelfde periode in 2015 is de omzet met ruim 30% gegroeid. Daarbij is de diversiteit aan klanten toegenomen. In 2013 was er slechts een top 10 van klanten verantwoordelijk voor 60% van de omzet, nu is dit in verhouding geschaald naar 35%.

Nieuwe locaties
Naast het lanceren van de Validata Group en de komst van 2 nieuwe labels zijn we overgegaan naar Emmaplein 10 in Amsterdam. Onze betrokkenheid is toegenomen in het uitwisselen van kennis, bij The Hague Security Delta in de HSD Campus in Den Haag. Hier is een derde kantoor van ons gevestigd. Beide vestigingen geven ons veel energie en inspiratie!

Van servet naar tafellaken
In bijna 7 jaar tijd is CV-OK van startup uitgegroeid tot een succesvolle organisatie. ‘Wij hebben de sprong gemaakt van servet naar tafellaken’, aldus Chief Executive Officer Harm Voogt. CV-OK blijft marktleider op het gebied van screening. Met de kennis en ervaring die in de afgelopen jaren is opgedaan blijft de organisatie groeien; zelfs sneller dan voorspeld. De huidige omvang van de Validata Group brengt nieuwe vraagstukken met zich mee. Daarom wordt er achter de schermen gewerkt aan het verder uitbreiden van onze organisatie. Om de stijgende klantenaantallen optimaal te kunnen bedienen, zullen er meer getalenteerde medewerkers moeten worden aangenomen.

Nieuwe perspectieven
Tot slot wordt er gewerkt aan een derde label: FLEX-OK. Een oplossing voor het borgen van compliance, bij de toenemende flexibilisering en de krachten die daarbij komen kijken. De proces beschrijving, nieuwe software en de business case zijn rond. In Q3 en Q4 gaan we gericht pilots doen bij een aantal van onze bestaande klanten om in Q1 2017 live te gaan. Ook zal de Validata Group haar vleugels voorzichtig uitslaan richting het buitenland, daarover later meer.

Heeft u vragen over screening of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Job van der Weijden, via jobvanderweijden@validatagroup.com.

Bron/auteur: Job van der Weijden COO/CIO
Publicatiedatum:12-07-2016


Bron/auteur: Job van der Weijden

Volgende post