De Validata Group is dynamisch en groeit continu

Robbert Remmers
Leeftijd: 46 jaar
In dienst sinds: 1 maart 2017
Functie: Client Manager

Hoe ben je bij  de Validata Group terechtgekomen?

Voor ik bij de Validata Group aan de slag ging, ben ik werkzaam geweest bij ADP. Ik heb de Validata Group 5 jaar geleden leren kennen in de functie van marketeer bij mijn vorige werkgever. Daar was ik verantwoordelijk voor de samenwerking tussen de Validata Group en ADP. Zodoende heb ik de afgelopen jaren veelvuldig met de Validata Group samengewerkt. Toen kwam het moment dat er een aantrekkelijke functie bij de Validata Group vrijkwam. We kenden elkaar inmiddels goed en een overstap was op dat moment een logische volgende stap. Nu vervul ik de rol van Cliënt manager en ben ik verantwoordelijk voor de grote accounts binnen het bedrijf.     

Op welke manier vul jij je rol in?  

Ondanks het feit dat ik nog niet lang op deze plek zit, gebeurt er al erg veel. De Validata Group  is jong, dynamisch, innovatief en groeit continu. Dit houdt in dat ik me naast het inwerkprogramma al volop bezighoud met gesprekken en trainingen. Ook ga ik mee naar klanten en pak onmiddellijk het werk op dat daaruit voortvloeit. Verder lees ik me in, kijk mee bij collega’s en maak alles helemaal eigen.

Waar wil je over 5 jaar staan?

Ik ga mij bezighouden met de grote accounts binnen de Validata Group, zodat de directieleden zich meer kunnen richten op strategische zaken. Op dit moment bevinden zij zich veel in de operatie, dat zullen ze ongetwijfeld ook blijven doen, maar ik zal een groot deel van het contact met grote accounts overnemen. De afgelopen jaren is gebleken dat ik daar erg sterk in ben. Het werken met klanten, om de tafel zitten met de directie, het nemen van de volgende stap en oplossingsgericht werken, is een van mijn sterkste kwaliteiten.

Als er iets leuks op je pad komt waar risico aan vastzit, kiezen de meeste mensen voor de veilige weg en denken: “Wat ik nu heb, is ook goed”. Ik ga de uitdaging juist aan en wil leuke dingen blijven doen. Tot nu toe koos ik na elke drie tot vier jaar voor een nieuwe functie, omdat ik het belangrijk vind om plezier te hebben in wat ik doe. Op dit moment heb ik het ontzettend naar mijn zin. Ik vind mijn huidige functie bij CV-OK ontzettend uitdagend en zie mezelf nog jaren werken in deze dynamische wereld!


Bron/auteur: CV-OK

Vorige post

Volgende post