WAT WE DOEN


Screenen Technologie Service Center Advies

Screenen

De behoefte aan het screenen van natuurlijke personen neemt snel toe. En dat is logisch, want of het nu een medewerker is, een huurder of zelfs een vrijwilliger, de schade vanwege een 'mismatch' kan enorm zijn. De verificatie vooraf van bepaalde, relevante gegevens helpt u om bepaalde risico's beter in kaart te brengen voordat u in zee gaat met iemand.


De Validata Group ondersteunt haar opdrachtgevers met het inrichten en borgen van een goede screening. Dankzij innovatieve software bent u als opdrachtgever verzekerd van een  beveiligd digitaal screeningsproces dat voldoet aan alle compliance eisen en binnen een week is afgerond.
Tegelijkertijd wordt het succes voor een belangrijk deel bepaald door een klantgerichte en persoonlijke benadering vanuit het Service Center van de Validata Group.

We hebben 3 labels die ieder specialist is op haar gebied.
CV-OK is gespecialiseerd in employment screening en biedt als eerste de mogelijkheid om kandidaten en medewerkers volledig te screenen via een online portal.

klik hier voor meer informatie

Wonen-OK is gespecialiseerd in het screenen van huurders en kopers voor makelaars, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en institutionele beleggers en hun professionele vastgoed partners.

klik hier voor meer informatie


Vrijwilliger-OK is gespecialiseerd in het screenen van vrijwilligers. De aanvraag voor VOG's wordt uit handen genomen en relevante formulieren worden gedigitaliseerd.


klik hier voor meer informatie

300
klanten
25000
screeningen
2600
verificaties
722
klanten
71446
screeningsrapporten
467459
checks

Technologie


De Validata Group is een proces gerichte organisatie met een sterke drang naar innovatie. De continue ontwikkeling van onze software is daar het beste bewijs voor. Het is de ruggengraat van onze dienstverlening en sterk bepalend voor de manier waarop wij onze klanten ondersteunen in hun behoefte.

De software van de Validata Group is ontwikkeld door Finaps (www.finaps.nl) op een platform van Mendix (www.mendix.com)
plaatje van het logo van Finaps die de software voor de Validata Group ontwikkeld

Service Center


Onze dienstverlening wordt, naast onze software, op maat aangevuld door ons Service Center.  Alle stappen van het screeningsproces worden door onze medewerkers in ons Service Center in de gaten gehouden, en waar nodig handmatig ondersteund. Zowel opdrachtgevers als de mensen die op ieder moment gescreend worden kunnen hier telefonisch en per email terecht met vragen en opmerkingen.

Het is de combinatie van enerzijds de geautomatiseerde afhandeling en anderzijds de persoonlijke aanpak waarom de Validata Group zo hoog scoort op gebied van klanttevredenheid.


8
Klanttevredenheid*
schaal 0-10
8
Kandidaattevredenheid*
schaal 0-10

* met 2600 contactmomenten per dag

Advies


Alhoewel het screenen van bepaalde groepen voor steeds meer opdrachtgevers en sectoren een logische zaak wordt, blijft het lastig om ermee te beginnen. Er komt veel bij kijken; te beginnen bij de vraag wat er gescreend zou moeten worden, de aanpassingen en communicatie in het proces tot aan het beleid ervan en de eisen rondom privacy.

De Validata Group helpt u graag, ook in de begin fase waarin u nog zoekende bent. Ervaring leert dat u zo enkele maanden verder bent voordat u daadwerkelijk overgaat tot het screenen van personen.

Meer informatie? Mail ons
Uw aanvraag is verstuurd.
De websites van de Validata Group BV (waar CV-OK, Wonen-OK en Vrijwilliger-OK onderdeel van zijn) maken gebruik van cookies voor technische en analytische doeleinden, voor het delen van social media en om u advertenties te laten zien. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

Akkoord