Screenen

De behoefte aan het screenen van natuurlijke personen neemt snel toe. En dat is logisch, want of het nu een medewerker is, een huurder of zelfs een vrijwilliger, de schade vanwege een 'mismatch' kan enorm zijn. De verificatie vooraf van bepaalde, relevante gegevens helpt u om bepaalde risico's beter in kaart te brengen voordat u in zee gaat met iemand.


De Validata Group ondersteunt haar opdrachtgevers met het inrichten en borgen van een goede screening. Dankzij innovatieve software bent u als opdrachtgever verzekerd van een  beveiligd digitaal screeningsproces dat voldoet aan alle compliance eisen en binnen een week is afgerond.
Tegelijkertijd wordt het succes voor een belangrijk deel bepaald door een klantgerichte en persoonlijke benadering vanuit het Service Center van de Validata Group.

We hebben 3 labels die ieder specialist is op haar gebied.
CV-OK is gespecialiseerd in employment screening en biedt als eerste de mogelijkheid om kandidaten en medewerkers volledig te screenen via een online portal.

klik hier voor meer informatie

Wonen-OK is gespecialiseerd in het screenen van huurders en kopers voor makelaars, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en institutionele beleggers en hun professionele vastgoed partners.

klik hier voor meer informatie


Vrijwilliger-OK is gespecialiseerd in het screenen van vrijwilligers. De aanvraag voor VOG's wordt uit handen genomen en relevante formulieren worden gedigitaliseerd.


klik hier voor meer informatie

300
klanten
25000
screeningen
2600
verificaties
Uw aanvraag is verstuurd.
De websites van de Validata Group BV (waar CV-OK, Wonen-OK en Vrijwilliger-OK onderdeel van zijn) maken gebruik van cookies voor technische en analytische doeleinden, voor het delen van social media en om u advertenties te laten zien. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

Akkoord