WIE WE ZIJN

Onze organisatie Missie/Visie Validata Foundation Team Partners Klanten vacatures

Onze organisatie


De Validata Group is gespecialiseerd in het screenen van personen. Met een dienstverlening gericht op de verificatie van diverse vormen van data voor uiteenlopende markten en groepen voorziet de Validata Group in een sterk groeiende behoefte aan meer zekerheid en transparantie.

Missie/visie


Onze missie

Faciliteren in het screeningsproces
De Validata Group is een jonge, klantgerichte onderneming, overtuigd van de kracht van transparantie en integriteit. Als marktleider op het gebied van het screenen van mensen en organisaties helpen wij onze opdrachtgevers om, wereldwijd, veel betere beslissingen te nemen bij het aangaan van nieuwe, of het continueren van bestaande samenwerkingen.  De Validata Group levert via haar dienstverlening een concrete bijdrage aan een beter functionerende en veiligere omgeving, waardoor de kans op materiële of immateriële schade aantoonbaar afneemt. Onze opdrachtgevers weten dat zij dankzij Validata Group tegelijkertijd ook voldoen aan de relevante wet- en regelgeving en toenemende compliance eisen.

De Validata Group biedt haar diensten aan via de labels CV-OK, Vrijwilliger-OK en Wonen-OK. Wij begeven ons met dit, vaak complexe proces, in de directe en persoonlijke omgeving van een kandidaat, een medewerker, een vrijwilliger of een huurder, en besteden om die reden continu aandacht aan cruciale randvoorwaarden als privacy, beveiliging en beleving. Onze klantgerichtheid vertaald zich naar de drie merken en manier waarop wij kandidaten, vrijwilligers en huurders ondersteunen in hun screening. De combinatie van inhoudelijke kennis, innovatieve kracht en flexibele software geeft ons de mogelijkheid om continu te zoeken naar verbeteringen om onze markten nog beter te kunnen bedienen.
Kenmerkend voor de Validata Group is de langdurige samenwerking en de sterke relatie die is opgebouwd met andere bedrijven, organisaties en mensen. De kracht van het netwerk van specialisten, partners en ook opdrachtgevers, wordt optimaal ingezet ten behoeve van de vooruitgang van de dienstverlening. De overtuiging dat eenieder vanuit eigen kracht de beste bijdrage kan leveren vertaald zich ook naar de manier waarop wordt omgegaan met alle medewerkers van de Validata Group, of ze nu vast of tijdelijk aan ons zijn gebonden.


Onze visie

Behoefte aan transparantie groeit

De Validata Group is in 2009 opgericht vanuit de gedachte dat de behoefte aan het screenen van personen alleen maar zal toenemen en dat innovatieve software de enige manier is om dit complexe proces op een vriendelijke manier goed te borgen.
Werkgevers, overheden, NGO’s, woningbouwcorporaties, makelaars, scholen, sport- en andere verenigingen werken dagelijks met mensen van verschillende achtergronden en uit verschillende landen. Dankzij de toenemende mobiliteit en individualisering van mensen, groeit de onzekerheid en het potentiële risico bij alle organisaties terwijl die het liefst willen vertrouwen op de integriteit van de mensen met wie zij samenwerken. Deze organisaties worden ook steeds vaker geconfronteerd met een toename aan  wet- en regelgeving en compliance eisen als gevolg van crises, terrorisme en maatschappelijke opinie. Ze zien zich verplicht om steeds kritischer te kijken naar alle invloeden en de manier waarop zij hun risico kunnen en mogen managen.

De Validata Group bevindt zich midden in dit speelveld. Het screenen van mensen is een complex proces, waarin algemene vraagstukken zoals integriteit, transparantie, privacy en beveiliging een steeds grotere rol spelen.  Dergelijke  gespecialiseerde vraagstukken worden steeds vaker uitbesteed aan mondiale organisaties als de Validata Group.

Validata foundation
Als marktleider in Nederland op het gebied van screenen zijn we van mening dat het nemen van een voorbeeldrol hierbij belangrijk is. Al vanaf het begin geloven wij in duurzame relaties en het nemen van maatschappelijk verantwoordelijkheid voor de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten.  

Met onze dienstverlening dragen wij bij aan een beter functionerende en veiligere werk-/woon- en sportomgeving. Er worden continue bewuste keuzes gemaakt waarbij we, zowel binnen als buiten de organisatie, rekening houden met People, Planet en Profit. Dit hebben wij vastgelegd in ons MVO-beleid.

Vanuit ons MVO-beleid is de Validata Foundation ontstaan om direct maatschappelijke impact te realiseren.
De missie van de Foundation is het verbeteren van de positie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. We steunen verschillende projecten die zich inzetten voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Bekijk onze projecten hier

Team

De Validata Group werkt met een team van experts op het gebied  Screening, Service en  Software. 
Altijd bezig met innovatie op het gebied van software en een makkelijk screeningsproces. Klantvriendelijk en behulpzaam! 


Harm Voogt
Directie - CEO


foto Job van der Weijden van de Validata Group,Vrijwilliger-ok, CV-OK en Huurder-OK
Job van der Weijden
Directie - CFO


Bart Bijkerk
Directie - COO/CTO


Robbert Remmers Client Manager Validata Group
Robbert Remmers
Client Manager

Kirsten Oliemans
Consultant
Loetje de Koning
Consultant
Jochem Snijders
Consultant
Teun Rohof
Consultant Vrijwilliger-OK


Mirjam Peer
Legal Counsel / Data Protection Officer
Claire Pon
Marketing


Esmée de Klerck
Marketeer
foto Sarah Marijnen van de Validata Group,Vrijwilliger-ok, CV-OK en Huurder-OK
Sarah Marijnen
Manager Operations & IT


Idris Rabbani
Business Engineer
Raya Hein
Business Engineer
David de Groot
Lead Developer
Jet de Booij
Manager Operations/ Project Manager
Imro van der Wal
  Support
Lisanne Vermeulen
Support
Jasmijn de Vegt
Service Center Medewerker
Nina Wieringa
Service Center Medewerker
Josha Vanderbroeck
Service Center Medewerker

Marij Smit
Service Center Medewerker
Sybren Allen
Service Center Medewerker
Suzan van Burken
Service Center Medewerker

partners

De kwaliteit van een screening wordt met name bepaald door de kwaliteit van de gegevens en de verificatie en afhandeling daarvan. Om die reden werkt de Validata Group nauw samen met de volgende partners:


Connexys
Recruitment software
Connexys heeft als marktleider in de recruitment software verschillende recruitment-, ...
Company info
 De tool voor elke zakelijke professional, die sterke zakenrelaties en meer business wil. Voor elke zakelijke professional die zeker, succesvol en efficiënt zaken ...
Otys
Europa's grootste aanbieder van geavanceerde software die het werving en selectieproces vereenvoudigt, versnelt en verbetert.
OTYS is Europa’s grootste aanbieder van geavanceerde software die het ...
NVM
De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar verenigingsbureau in Nieuwegein. De NVM is partner van de Validata Group inzake de ...
DUO partner CV-OK Pre employment screening
DUO
Dienst Uitvoering Onderwijs
DUO is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. ...
Nuffic
Nederlandse Organisatie voor Internationale Samenwerking in het Hoger Onderwijs.
Zij volgt de CAO van de universiteiten. De afdeling Onderwijsvergelijking ...
Dienst Justis
De Screeningsautoriteit
De screeningsautoriteit Justis werkt aan een veiligere en rechtvaardigere samenleving ...
Id checker.nl
Complementaire technologie gebundeld voor optimale klantervaring
Met de oplossing van IDchecker krijgt u zekerheid over het ...
BKR
Stichting Bureau Krediet Registratie
Bijna iedereen koopt wel eens iets op krediet of leent ...
Focum
Een van de marktleiders in risico management
Focum levert diverse vormen van data die zich richten op ...
Considerati partner CV-OK Pre employment screening
Considerati
Specialistisch juridisch, beleids- en communicatie advies voor de digitale omgeving. Considerati is de leidende expert op het gebied van ICT, ...
Privacy Perfect partner CV-OK Pre employment screening
Privacy Perfect
Beter omgaan met persoonsgegevens
Privacy Perfect levert een online tool die het mogelijk maakt ...
Textkernel partner CV-OK Pre employment screening
Textkernel
Semantische recruitment-technologie Textkernel levert meertalige cv parsing en semantische zoek, sourcing, leadgeneratie, ...
Finaps partner CV-OK Pre employment screening
Finaps
Innovatieve software solutions
Finaps, opgericht in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf. ...
Mendix
App platform
Mendix levert het app platform waarmee organisaties sneller en beter ...
Nationaal Europas Centrum
Europas CV
Europass is het initiatief van de Europese Commissie om mobiliteit ...
Graydon
Creditmanagement Bureau van Nederland Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ...
EDR
Credit Services
EDR Credit Services (EDR) legt zich toe op verstrekking van ...
Dun & Bradstreet
Een betrouwbare partner in al uw zakelijke beslissingen Dun & Bradstreet (D&B) is de enige wereldwijde partij in ...

Klanten

Een aantal van onze klanten staat hieronder weergegeven.ABN AMRO logo bij klanten van CV-OK.
Logo van Ajilon klant van CV-OK
Logo van Bol.com. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.

APG is klant van CV-OK. Voor het screenen van personeel en employment screening.
Logo van Maasstad ziekenhuis. Zij zijn klant van CV-OK voor het screenen van hun personeel. Employment screening en in-employment screening.

vacatures


Consultant

Validata Group, opgericht in 2009, is een jong bedrijf met een open, directe cultuur en korte lijnen. Wij zijn professioneel en resultaatgericht, maar ook informeel en ‘casual’. Het succes van Validata Group wordt bepaald door de mensen die er werken.

Lees meer

Medewerker Service Center

Functie: Medewerker Service Center Standplaats: Emmaplein, Amsterdam Validata Group Validata Group, opgericht in 2009, is een jong bedrijf met een open, directe cultuur en korte lijnen. Wij zijn professioneel en resultaatgericht, maar ook informeel en ‘casual’. Het succes van Validata

Lees meer

Client & Office Support

Functie: Client & Office Support Standplaats: Emmaplein, Amsterdam Validata Group Validata Group, opgericht in 2009, is een jong bedrijf met een open, directe cultuur en korte lijnen. Wij zijn professioneel en resultaatgericht, maar ook informeel en ‘casual’. Het succes van

Lees meer

Business Engineer/ Developer Mendix

Functie: Business Engineer / Developer  Mendix bij Validata Group  (www.validatagroup.com)Standplaats: Emmaplein, Amsterdam Validata GroupValidata Group, opgericht in 2009, is een jong bedrijf met een open, directe cultuur en korte lijnen. Wij zijn professioneel en resultaatgericht, maar ook informeel en ‘casual’.

Lees meer
Uw aanvraag is verstuurd.
De websites van de Validata Group BV (waar CV-OK, Wonen-OK en Vrijwilliger-OK onderdeel van zijn) maken gebruik van cookies voor technische en analytische doeleinden, voor het delen van social media en om u advertenties te laten zien. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

Akkoord